Tarieven van Perabo Mondverzorging

De prijzen voor tandheelkundige zorg zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit (NzA) vastgelegd. Dit betekent dat iedere praktijk in Nederland dezelfde prijzen hanteert.voor de actuele prijzen verwijs ik u naar de website van Nederlandse Zorgautoriteit (NzA)

Veruit de meeste behandelingen worden gedeclareerd met M-codes (gebitsreiniging en voorlichting). M-codes gaan per 5 minuten. Dit betekent dat wanneer er 30 minuten nodig is voor de behandeling er 6x een M-code gedeclareerd wordt. Wanneer er spake is van ontsteking van het tandvlees waar ook het kaakbot ontstoken is geraakt (parodontitis) dan worden T-codes gedeclareerd. U kunt deze codes met bijbehorende prijzen terug vinden in bovengenoemde link.

Wij declareren direct bij uw verzekeraar zodat u (indien u een tandartsverzekering heeft afgesloten) nooit bij ons aan de balie hoeft te betalen. Checkt u alvorens een afspraak te maken wel altijd even bij uw verzekeraar waar u recht op heeft.

Voor Kinderen tot 18 jaar worden de kosten voor de mondhygiënist of tandarts 100% vergoed vanuit de basisverzekering. Dit betekent dat kinderen, ongeacht of er een aanvullende tandverzekering is afgesloten, "gratis" behandeld worden.