Uitbreiding Perabo Mondverzorging

June 16th, 2014 by cperabo · No Comments

Na het opdoen van de nodige ervaring in verschillende praktijken is Marieke Perabo-Heijne in 2005 Perabo Mondverzorging gestart. In de loop der jaren is de praktijk aan de Dorpsstraat in Assendelft aardig gegroeid. Op dit moment bestaat het team van mondhygiënisten uit drie dames: Marieke Perabo, Liesbeth van der Meij en Astrid Bleeker. Samen houden zij de praktijk van dinsdag t/m zaterdag en zelfs ‘s avonds open.

Mensen beseffen meer en meer hoe belangrijk een schone mond eigenlijk is. Het staat niet alleen mooi en verzorgd van de buitenkant maar het is tevens ook verzorging voor de binnenkant. Tandvleesontsteking kan gemakkelijk leiden tot ontstekingen elders in het lichaam. Ook voor diabetes patiënten en zwangere vrouwen is het heel belangrijk om de mond gezond te houden. Een verwaarloosde tandvleesontsteking kan bij zwangeren zelfs leiden tot vroeggeboorte!  Een goede uitgebreide gebitsreiniging kan een heleboel ellende besparen.

Perabo Mondverzorging werkt met moderne apparatuur om u zo goed en pijnloos mogelijk te behandelen. U gaat stralend lachend weer de stoel uit. Met mooie witte tanden en een heerlijk fris gevoel.

Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer: 075-6877746. Het team van Perabo Mondverzorging ziet u graag tegemoet.