Uitbreiding Perabo Mondverzorging

June 16th, 2014 · No Comments

Na het opdoen van de nodige ervaring in verschillende praktijken is Marieke Perabo-Heijne in 2005 Perabo Mondverzorging gestart. In de loop der jaren is de praktijk aan de Dorpsstraat in Assendelft aardig gegroeid. Op dit moment bestaat het team van mondhygiënisten uit drie dames: Marieke Perabo, Liesbeth van der Meij en Astrid Bleeker. Samen houden zij de praktijk van dinsdag t/m zaterdag en zelfs ‘s avonds open.

Mensen beseffen meer en meer hoe belangrijk een schone mond eigenlijk is. Het staat niet alleen mooi en verzorgd van de buitenkant maar het is tevens ook verzorging voor de binnenkant. Tandvleesontsteking kan gemakkelijk leiden tot ontstekingen elders in het lichaam. Ook voor diabetes patiënten en zwangere vrouwen is het heel belangrijk om de mond gezond te houden. Een verwaarloosde tandvleesontsteking kan bij zwangeren zelfs leiden tot vroeggeboorte!  Een goede uitgebreide gebitsreiniging kan een heleboel ellende besparen.

Perabo Mondverzorging werkt met moderne apparatuur om u zo goed en pijnloos mogelijk te behandelen. U gaat stralend lachend weer de stoel uit. Met mooie witte tanden en een heerlijk fris gevoel.

Voor informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer: 075-6877746. Het team van Perabo Mondverzorging ziet u graag tegemoet.

→ No CommentsTags: Perabo Mondverzorging

Vacature | Mondhygienist Gezocht in Assendelft

November 26th, 2013 · No Comments

Beschrijving

Voor een zeer moderne zelfstandige praktijk met een behandelkamer in Assendelft zoeken wij met spoed een enthousiaste en gemotiveerde mondhygiënist die bereid is zelfstandig te werken.  Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop in deze praktijk. De vacature is voor 1 – 3 dagen per week tegen een goed salaris.  Dagen en tijden in overleg.

De openingstijden van de praktijk zijn maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, donderdag avond 18.00 uur tot 21.00 uur & zaterdag 10.00 uur tot 16.00 . Pas afgestudeerden zijn ook van harte welkom om te solliciteren. De praktijk is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Voor meer informatie over de vacature kunt u de vacature voor mondhygiënist bekijken of contact opnemen op telefoonnummer: 075 6877746 of per email:  info@praktijkperabo.nl

→ No CommentsTags: Perabo Mondverzorging

Bekijk en beleef Perabo Mondverzorging op onze nieuwe website

April 14th, 2012 · No Comments

Perabo Mondverzorging heeft een nieuwe website. En daar zijn we bijzonder trots op. Op de nieuwe website is informatie over de praktijk, onze mondhygiënisten en onze gepubliceerd mondhygiënist tarieven. De nieuwe site is te zien op www.praktijkperabo.nl.

Een gezonde mond begint bij Perabo. Perabo Mondverzorging.

 

→ No CommentsTags: Algemeen mondhygiëne · Perabo Mondverzorging

Hoe krijg ik een afspraak?

January 25th, 2008 · No Comments

Vaak krijgt men van de tandarts een verwijzing om naar de mondhygiënist te gaan. Dit is echter niet noodzakelijk. U kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken bij de mondhygiënist.

Wanneer u het idee heeft dat: […]
[Read more →]

→ No CommentsTags: Perabo Mondverzorging